Obiective turistice Boita
Biserica Adormirea Maicii Domnului din Boița - Sibiu
Boița este o comună din județul Sibiu care a fost atestat în documente în anul 1488 (unele surse arată anul 1453) și este recunoscută pentru clădirile vechi și obiectivele turistice care domină satul în cauză. Aflat în Sudul județului, o vizită în Boița te va trimite în diferite stadii ale trecutulu...
Castelul Turnul Rosu din Boita - Sibiu
Castelul Turnul Rosu din Boita - Sibiu. Denumirea vine de la faptul ca zidurile au fost vopsite in rosu cu sangele turcilor invinsi intr-o batalie din apropiere.Castelul dateaza din sec. XIV si in prezent este inchis circuitului turistic.
Obiective turistice Boita
Te invităm să descoperi 2 cele mai importante obiective turistice din orașul Boita. La fiecare obiectiv turistic vei găsi descrierea lui, localizarea pe hartă, poze și date de contact (unde e cazul). Informațiile obiectivelor turistice din această listă au fost verificate de echipa Cazare.info din mai multe surse pe care le vei găsi în descriere fiecăruia. Pe lângă acestea vei putea să vezi lista unităților de cazare aflate în proximitate cu tarife și datele de contact, pe o rază de 1-2 km. Vizitează orașul Boita!