Cazare judetul Sibiu

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Sibiu

Judetul Sibiu este situat in regiunea Transilvania si are ca si resedinta municipiul Sibiu. Judetul Sibiu se invecineaza la est cu judetul Brasov, la vest si sud-vest cu Alba, la sud-est cu Arges, la sud cu Valcea iar la nord cu judetul Mures.

Sibiu este capitalala europeana din 2007 si se remarca printr-o salba impresionanta de atractii turistice respectiv prin Rezervatia de la Valea Sarba, Lacul fara fund de la Ocna-Sibiului, Rezervatia de la Valea Sarba, Turnul Tamplarilor, Turnul scarilor, muzeul Brukental, Parcul Natural Cindrel, Parcul Natural Golul Alpin al Muntilor Fagaras, Lacul si golul Alpin Balea, Rezervati Naturala Iezerele Cindrelului, Rezervtia Naturala Suvara Sasilor, Rezervatia Faunistica Arpasel, Vulcanii Noroiosi de la Hasag.

Judetul Sibiu ofera o gama larga de oferte de cazare la pensiuni turistice, la vile si hoteluri (de 2, 3 si 4 stele). Pensiunile agroturistice din zonela sasesti pastreaza obiceiurile si traditile locale, iar vilele si hotelurile ofera pe langa cazare si alte servicii, pentru turisti. La unele unitati de cazare veti gasi restaurant in incinta, sala de conferinte, spa, sauna sau alte facilitati.