Cazare judetul Brasov

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Brasov

Judetul Brasov se afla in sud-estul Transilvaniei, in partea centrala a tarii si se invecineaza cu opt judete fiind una dintre cele mai vizitate zone din tara datorita peisajului montan, a numeroaselor obiective si atractii turistice.

In acest judet se afla unii dintre cei mai spectaculosi munti din Carpatii romanesti: Fagaras, Bucegi si Ciucas. Acestia sunt impanziti de locuri de cazare, incepand de la cabane sau pensiuni turistice, pana la vile sau hoteluri.

Dintre obiectivele turistice foarte des frecventate de turisti amintim Templul de la Sinca Veche, Rezervatia Naturala Tampa, Muntii Fagaras, Tigaile din Muntii Ciucas, Poiana Brasov cu partiile de schi, Parcul National Piatra Craiului, Castelul Bran, Cetatea de la Rasnov, Biserica Neagra si Piata Sfatului din municipiul Brasov.

Zonele rural-turisitce ale Brasovului ofera turistilor posibilitati de cazare la pensiuni agroturistice sau vile rurale care sunt pastratoare a obiceiurilor si mancarurilor traditionale romanesti. De asemena zonele turistice ofera posibilitati de cazare la hoteluri sau vile de 3,4 si 5 stele ce ofera si alte servicii turistice: restaurant, spa, sauna, piscina,sali de conferinte, locuri de parcare,etc.acestea se gasesc in special langa partile de schi.