Cazare judetul Iasi

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera
Cazare judetul Iasi

Judetul Iasi se afla in partea de est a regiunii Moldova, din Romania si este situat pe o campie intre raurile Prut si Siret, fiind traversat de raul Jijia si un afluent al sau, raul Bahluiul. Partea de sud a judetului este ocupata de dealurile Podisului Central Moldovenesc, iar partea de nord este ocupata de Campia Moldovei. Resedinta judetului este municipiul Iasi.

Din punc de vedere turistic judetul Iasi este o atractie turistica prin numeroasele cladiri si monumente istorice, mozee si case memoriale, dar in special prin bisericile si renumitele manastiri datand din vremea lui Stefan cel Mare; dintre acestea cele mai cunoscute sunt Manastirea Barnova, Manastirea Dobrovat, Manastirea Hadambu si Manastirea Hlincea.

In judetul Iasi , cele mai multe unitati de cazare le veti gasi in zona manastirilor cunoscute si frecventate de turisti si pelerini, dar si in municipiul Iasi, acesta fiind un pol de interes al zonei Moldovei, dar si a tarii. Aici, veti gasi locuri de cazare de la pensiuni de 2 si 3 stele , pana la vile si hoteluri - restaurant de 3 si 4 stele. Rezervarea unei camere de hotel se face la receptie prin email sau telefonic.