Cazare judetul Mehedinti

Alege o localitate din judetul Mehedinti:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Afiseaza tot
Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera

Cazare judetul Mehedinti

1 proprietati
Cazare judetul Mehedinti

Judetul Mehedinti este un judet care apartine regiunii Olteniei, ce are resedinta in orasul Drobeta Turnu Severin, important port fluvial si centru industrial. Este delimitat de judetul Dolj la sud, la vest de granita cu Bulgaria si judetul Caras Severin iar la nord - est de judetul Gorj.

Potentialul turistic al judetul Mehedinti este ridicat si se datoreaza peisajului deosebit oferit de fluviul Dunarea, de Defileul Dunarii, de Punctul Fosilier Bahna-Clovita, de Rezervatiile Speologice Pestera lui Epuran, de Rezervatiile de peisaj si flora Podul Natural si Padurea de Liliac de la Ponoarele, Ruinele podului lui Traian, Castrul Drobeta, Zona Portile de Fier I, Ostrovul Simian, pestera Topolnita, a doua ca lungime din tara, Rezervatia complexa Cazanele Mari si Cazanele Mici.

Datorita zonelor unice pe care le ofera Dunarea, in Mehedinti veti gasi locuri de cazare la pensiuni de 2 si 3 stele, dar si la vile si hoteluri de 4si 5 stele aproape de Dunare, care va vor oferii pe langa cazare si mancaruri din specilitati din peste, dar si alte facilitati: restaurante, sali de conferinte, sauna , spa , pentru un concediu reusit la malul Dunarii.