Conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare a siteului Cazare.info
Site-ul, continutul acestuia cat si drepturile de autor pentru informatiile existente apartine in totalitate firmei S.C. KLAIN S.R.L., fiind singurul in masura sa faca orice modificari sau alte tipuri de schimbari administrative pe acesta.

Datele publicare sunt oferite de fiecare firma posesoare a unitatii de cazare prezentate, pentru care acestea isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la continut si acuratete.

S.c Klain srl nu-si asuma obligatia de a verifica datele de contact, telefoanele, textul, serviciile sau ofertele afisate de fiecare unitate in parte.

Sc Klain srl ofera toate datele disponibile despre fiecare unitate de cazare, in termenii legii.


Inregistrarea:

Orice persoana, fizica sau juridica are dreptul de a se inregistra in baza de date a site-ului Cazare.info


Prin inregistrare intelegem ca o persoana fizica sau juridica este de acord de buna voie sa isi introduca datele si email-ul, date ce nu vor fi date publicitatii sau folosite in alte scopuri decat cu acordul expres al fiecarui client.

Persoanele inregistrare devin automat clienti ai nostri, beneficiind de mai multe servicii in cadrul site-ului decat vizitatorii neinregistrati.

 

Fiecare client are dreptul la un singur cont, dar poate sa administreze mai multe unitati.

S.c Klain srl poate facilita anumite servicii sau restrictiona in cadrul site-ului, clientilor inregistrati fara a cere acordul acestora. De asemenea este in masura sa restrictioneze anumite persoane (useri) care aduc prejudicii site-ului sau firmei.


LIMITAREA RASPUNDERII:

S.C. KLAIN S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca S.C. KLAIN S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;

- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii folosindu-se datele de contact.


ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

S.C. KLAIN S.R.L se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.


DREPTURI DE AUTOR

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea S.C. KLAIN S.R.L., iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin S.C. KLAIN S.R.L., astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al S.C. KLAIN S.R.L..

 

Alte conditii

Textele si pozele care nu tin de oferta unitatiilor de cazare, apartin in totalitate firmei s.c. Klain s.r.l.

Pentru informatii de contact accesati link-ul contact


Va multumim.