Obiective turistice Buhusi
Hanul de la Gura Orbicului - Buhusi
Hanul de la Gura Orbicului este situat in localitatea Buhusi si a fost un nod important pe drumul negustoresc de pe Valea Bistritei. Acesta este construit din caramida si a functionat ca han postal fortificat. Hanul reprezinta un monument istoric de arhitectura laica originala. 
Muzeul Tesutului si Postavaritului - Buhusi
 Muzeul Tesutului si Postavaritului se afla in incinta fostului conac boiresc a lui Toader Buhus, fiind infiintat drept o sectie a Muzeului de Istorie din Bacau. Putem gasi documente de istorie contemporana ce fac referire la clasa muncitoareasca. In 1991 acest muzeu a fost reorganizat si dotat...
Obiective turistice Buhusi
Te invităm să descoperi 2 cele mai importante obiective turistice din orașul Buhusi. La fiecare obiectiv turistic vei găsi descrierea lui, localizarea pe hartă, poze și date de contact (unde e cazul). Informațiile obiectivelor turistice din această listă au fost verificate de echipa Cazare.info din mai multe surse pe care le vei găsi în descriere fiecăruia. Pe lângă acestea vei putea să vezi lista unităților de cazare aflate în proximitate cu tarife și datele de contact, pe o rază de 1-2 km. Vizitează orașul Buhusi!