La ce ștranduri mergem vara asta în Sibiu?
La ce ștranduri mergem vara asta în Sibiu?

Când oamenii se gândesc la escapade rapide de vară, primul lucru care de obicei le vine în minte este o destinație la ștrand. Soarele, muzica și voia bună creează atmosfera perfectă pentru o zi de vară plină de distracție. Chiar dacă Sibiul este cunoscut mai mult pentru atracțiile turistice cum ar fi Podul Minciunilor, Turnul Sfatului, Muzeul Astra și altele, oferă totuși câteva opțiuni de ștrand fantastice atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Așadar, la ce ștranduri mergem în Sibiu vara aceasta?


  • Stațiunea Ocna Sibiului

O să începem cu preacunoscutele lacuri naturale sărate din Ocna Sibiului, care atrag anual mii de turiști doritori de o experiență diferită. Prețurile încep de la 20 lei pentru copiii de peste 10 ani și 40 lei de adulți. Stațiunea este situată la doar 15 km de Sibiu, fiind considerată „Litoralul Ardealului”. Complexul are 12 lacuri sărate, unde se tratează cu rezultate remarcabile multe afecțiuni ale aparatului locomotor, dar și altele. Dar oferă mai mult decât atât: o piscină cu apă sărata pentru copii, piscine cu apă dulce, locuri de joacă pentru copii, filigorii, dușuri cu apă rece și caldă, terase și două parcări supravegheate cu camere video. Cazarea în stațiune este asigurată prin cele peste 500 de locuri din hoteluri, pensiuni și camping.

Ocna-Drone-4

Sursă foto: Ocna Sibiu


  • Aqua Fun

AquaFun este un ștrand plin de distracție, oferind o experiență deosebită de relaxare și divertisment. Ștrandul are patru bazine: unul pentru copii, un jacuzzi, un bazin cu bar şi un bazin pentru adulți. Pe lângă facilitățile bazinelor, AquaFun organizează și petreceri cu spumă, care adaugă o notă de distracție și entuziasm. Tarifele încep de la 30 lei pentru elevi și studenți, ajungând până la 40 lei pentru adulți, scăzând pe durata săptămânii.