Cazare - Zona Bucovina

Zona geografica Bucovina cuprinde judetele Suceava si Botosani. Aici veti putea admira frumusetea Obcinelor Bucovinei si piscurile Muntilor Calimani. Locuitorii acestor meleaguri grandoarea Muntilor Rarau cu stancile cunoscute sub denumirea de Pietrele Doamnei, se mandresc cu traditiile seculare, pe care le reinvie an de an si le promoveaza pentru a-si pastra identitatea si pentru a transmite datinile bucovinene de la o generatie la alta. Totodata Bucovina este salasul unora dintre cele mai renumite manastiri din Romania, precum Voronet, Putna, Sucevita, Humor, Moldovita.

Calatorul care viziteaza Bucovina are sansa deosebita de a cunoaste paduri virgine, neafectate de intervenţia omului, cum ar fi padurile seculare Slatioara şi Giumalau, constituite în rezervaţii naturale. Parcurile nationale Rodna si Calimani adapostesc specii unice ori rare, de flora si fauna, pesteri si peisaje remarcabile.

Obiective naturale deosebite din Bucovina: Pietrele Doamnei din Masivul Rarau, Defileul Bistritei, Salina Cacica, Pasul Mestecanis.