Cazare Dolj

Dolj este un judet in regiunea Oltenia , ce are ca resedinta minicipiul Craiova, si este invecinat cu judetele Mehedinti la vest, Gorj si Valcea la nord, Olt la est si fluviul Dunarea la sud, pe o lungime de circa 150 km, distanta ce constituie o parte din granita naturala a Romaniei cu Bulgaria.

Judetul Dolj se bucura, spre deosebire de alte judete, de un numar mare de rezervatii naturale, printre care mentionam Padurea Cirumela, Rezervatia Ornitologica, Rezervatia de bujori salbatici, dar si Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Datorita acestora, aici au aparut toate variantele de cazare in care unde va puteti petrece vacanta, incepand de la pensiuni de 2 si 3 stele pana la hoteluri si vile care ofera pe langa cazare si alte facilitati si servicii : restaurant in incinta, parcare proprie, cazare cu mic dejun inclus, etc.

Pe malul Dunarii exista locrui de cazare la pensiuni turistice si agroturistice care va ofera si o masa pescareasca - din preparate de peste.

Alege o localitate din judetul Dolj:

Oferte de cazare din zonele turistice ale judetului Dolj

Obiective turistice in judetul Dolj:

Manastirea Jitianu - Craiova - Dolj Gradina Botanica Alexandru Buia - Craiova - Dolj Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu - Craiova - Dolj Colegiul National Carol I - Craiova - Dolj Muzeul Olteniei Muzeul de Etnografie Casa Baniei - Craiova - Dolj Teatrul Marin Sorescu Casa de Cultura - Craiova - Dolj Parcul Nicolae Romanescu - Craiova - Dolj

Top destinatii

 
 

Ultimele unitati inscrise