Cazare Arad - pensiuni, vile si hoteluri

Judetul Arad este localizat in partea de vest a Romaniei, aflandu-se la granita cu Ungaria . Cele mai multe unitati de cazare se afla in resedinta judetului, care este municipiul Arad.

Obiectivele turistice cele mai cunoscute din judetul Arad sunt Cetatea de Piatra din localitatea Siria, Cetatea Soimos din localitatea Lipova, Castelul Savarsin, Castelul Macea, alaturi de Monumentul Ostasilor Romani din Arad si Monumentul Eroilor din Paulis, la care se adauga un numar mare de edificii religioase dintre care amintim Manastirea Hados-Bodrog din Bodrogul Nou. Alte obiective turistice din zona gasiti aici .

Judetul Arad ofera diverse posibilitati de cazare incepand de la hoteluri sau vile si terminand cu pensiuni sau apartamente in regim hotelier. Cel mai mare numar de unitati de cazare se afla in municipiul Arad. Pensiunile turistice sau vilele rurale le veti gasi in special in zonele turistice ale judetului Alba.

Alege o localitate din judetul Arad:

Oferte de cazare din zonele turistice ale judetului Arad

Obiective turistice in judetul Arad:

Manastirea Casa cu Lacat si Trunchi Arad Biserica Adormirea Maicii Domnului – Lipova Statuia Libertatii din Arad Cetatea Aradului Cetatea Deznei - Moneasa Biserica Rosie - Biserica Evanghelica Luterana din Arad Cariera de la Moneasa - Judetul Arad Palatul Administrativ - Primaria Municipiului Arad Muzeul de Arta - Arad Muzeul Memorial Ioan Slavici si Emil Montia – Siria Turnul de apa din Arad Crucea Martirilor Unirii din Arad Cetatea Agrisu Mare din Tarnova - Judetul Arad