Cazare Arad - pensiuni, vile si hoteluri

Judetul Arad este localizat in partea de vest a Romaniei, aflandu-se la granita cu Ungaria . Cele mai multe unitati de cazare se afla in resedinta judetului, care este municipiul Arad.

Obiectivele turistice cele mai cunoscute din judetul Arad sunt Cetatea de Piatra din localitatea Siria, Cetatea Soimos din localitatea Lipova, Castelul Savarsin, Castelul Macea, alaturi de Monumentul Ostasilor Romani din Arad si Monumentul Eroilor din Paulis, la care se adauga un numar mare de edificii religioase dintre care amintim Manastirea Hados-Bodrog din Bodrogul Nou. Alte obiective turistice din zona gasiti aici .

Judetul Arad ofera diverse posibilitati de cazare incepand de la hoteluri sau vile si terminand cu pensiuni sau apartamente in regim hotelier. Cel mai mare numar de unitati de cazare se afla in municipiul Arad. Pensiunile turistice sau vilele rurale le veti gasi in special in zonele turistice ale judetului Alba.

Alege o localitate din judetul Arad:

Oferte de cazare din zonele turistice ale judetului Arad

Obiective turistice in judetul Arad:

Monumentul eroilor de la Paulis - judetul Arad Cetatea Deznei - Moneasa Cetatea Aradului Biserica Rosie - Biserica Evanghelica Luterana din Arad Turnul de apa din Arad Manastirea Sf. Maria Radna – Lipova Palatul Bancii Nationale din Arad Catedrala Ortodoxa Sf. Ioan Botezatorul - Arad Palatul Administrativ - Primaria Municipiului Arad Statuia Libertatii din Arad Casa cu Lacat si Trunchi Arad Palatul Szantay din Arad Cariera de la Moneasa - Judetul Arad Situl arheologic de la Zabrani - judetul Arad