Cazare Arad - pensiuni, vile si hoteluri

Judetul Arad este localizat in partea de vest a Romaniei, aflandu-se la granita cu Ungaria . Cele mai multe unitati de cazare se afla in resedinta judetului, care este municipiul Arad.

Obiectivele turistice cele mai cunoscute din judetul Arad sunt Cetatea de Piatra din localitatea Siria, Cetatea Soimos din localitatea Lipova, Castelul Savarsin, Castelul Macea, alaturi de Monumentul Ostasilor Romani din Arad si Monumentul Eroilor din Paulis, la care se adauga un numar mare de edificii religioase dintre care amintim Manastirea Hados-Bodrog din Bodrogul Nou. Alte obiective turistice din zona gasiti aici .

Judetul Arad ofera diverse posibilitati de cazare incepand de la hoteluri sau vile si terminand cu pensiuni sau apartamente in regim hotelier. Cel mai mare numar de unitati de cazare se afla in municipiul Arad. Pensiunile turistice sau vilele rurale le veti gasi in special in zonele turistice ale judetului Alba.

Alege o localitate din judetul Arad:

Oferte de cazare din zonele turistice ale judetului Arad

Obiective turistice in judetul Arad:

Muzeul de Arta - Arad Crucea Martirilor Unirii din Arad Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad Catedrala Ortodoxa Sf. Ioan Botezatorul - Arad Statuia Libertatii din Arad Parcul Natural Lunca Muresului Biserica Romano-Catolica din Arad Situl arheologic de la Paulis - judetul Arad Muzeul Memorial Ioan Slavici si Emil Montia – Siria Monumentul eroilor de la Paulis - judetul Arad Biserica Rosie - Biserica Evanghelica Luterana din Arad Cetatea Deznei - Moneasa Biserica Ortodoxa - Arad Palatul Szantay din Arad