Partiile de ski Predeal

Impreuna, partiile de ski din Predeal se antind pe o suprafata de 50 de kilometri. Pe partii functioneaza mai multe instalatii de transport pe cablu. Partia de ski Cocosul are un grad de dificultate mediu, o anclinare de 18% si o lungime de 2250 de metri. Nu este dotata cu nocturna, dar dispune de tunuri cu zapada artificala. Partia dispune de teleski si telescaun. Partia Clabucet are 2100 de metri lungime, un grad de dificultate mediu si o diferenta de nivel de 20%. Este omologata international. Partia Subteleferic are o lungime de 1200 de metri, este o partie dificila cu o diferneta de nivel de 350 de metri si cu o anclinare de 31%. Este omologata international si e dservita de teleski.

Clabucet Sosire are o lungime de 800 de metri si este foarte usoara, fiind destinata ancepatorilor, avand o diferenta de nivel de 160 de metri si o anclinatie de 20%. Partia beneficaza de nocturna si zapada artificiala.

Clabucet Scoala are 200 de metri, o diferenta de nivel de 30 de metri si o anclinatie de 15%.

Partia Clabucet Varianta are 790 de metri, este de nivel usor si are o diferenta de nivel de 160 de metri si o anclinatie de 20%. Partia dispune si de zapada artificala. Partia de ski Clabucet Plecare are o lungime de 2100 de metri, un grad de dificultate mediu si o diferenta de nivel de 390 de metri. Partia este omologata anternational, dispune de teleski si telescaun. Partia Paraul Rece are un grad de dificultate mediu, o lungime de 520 de metri, o diferenta de nivel de 160 de metri, dispune de nocturna si zapada artificiala.

Sursa Foto via i-tour.ro

Vezi harta
Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera