Unde poți să zbori în țară pe ruta Franța-România
Unde poți să zbori în țară pe ruta Franța-România

Franța este una dintre țările europene cu cel mai mare procentaj de imigranți români. Dintre aceștia, mulți se pregătesc să se întoarcă în concediu în România, pentru a-și vizita rudele și prietenii și pentru a se reîncărca cu energie pozitivă. Mulți dintre ei se întorc în țară cu mașina personală sau cu autocarul, însă majoritatea dintre aceștia aleg să își facă drumul spre casă cu avionul. Cu toate acestea, nu toate orașele din țară dețin un aeroport, astfel că românii sunt nevoiți, de multe ori, să folosească fie cel mai apropiat, fie cel mai convenabil aeroport, iar de acolo să folosească un alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinația finală. Iată care sunt cele mai folosite aeroporturi din țară pentru acest traseu:

Aeroportul din Cluj-Napoca

Aeroportul din Cluj-Napoca este folosit de oameni din întreaga Transilvania. Asta pentru că are un număr mare de zboruri disponibile și prețurile acestora sunt accesibile. Cei care aterizează aici pot opta pentru a se caza pentru o noapte în zonă, iar a doua zi, pentru a se îndrepta comod spre destinația finală, pot închiria o mașină de la companii precum Eco rent a car Cluj care închiriază automobile la prețuri accesibile.

Aeroportul din București

Aeroportul din Capitală este poarta de intrare a românilor care locuiesc în sudul României. Aici, la fel ca și în Cluj, de multe ori, București nu este destinația finală. Și aici există diverse oportunități de cazare sau de închirieri auto de care românii pot beneficia pentru a ajunge la destinația finală.

Aeroportul din Iași

În Bucovina și Moldova, cel mai utilizat aeroport este cel din Iași. De aici, cei care călătoresc se duc spre destinații apropiate. Bineînțeles, și aici poate fi valabilă opțiunea de a te caza o noapte pentru a te odihni sau de a închiria o mașină către destinația finală.

Partea bună este că, atunci când închiriezi o mașină din oricare dintre cele trei aeroporturi, poți lua mașina la sosire și să te folosești de aceasta pentru a vizita rudele, a vizita diverse obiective turistice sau a face o excursie și să o returnezi abia atunci când te duci să iei zborul înapoi spre Franța sau oricare altă țară ar fi destinația ta. Toate acestea, fără să consumi prea mulți bani pentru închiriere.

Sursa foto: © Andres Rodriguez | Dreamstime.com

#res12493943 #res12493943