Locuri magice pentru luna de miere în România - partea II
Locuri magice pentru luna de miere în România - partea II

În prima parte a acestui articol am început să prezentăm câteva idei care ar putea să îți fie de folos dacă ai de gând să îți petreci luna de miere în țară. Am amintit de litoralul românesc și de Bucovina, astfel încât mai departe vom continua această listă cu alte trei locații interesante, care cu siguranță nu trebuie ignorate atunci când îți faci planurile pentru petrecerea primelor zile din căsnicie. 

Iată așadar mai jos alte destinații turistice din România unde îți poți petrece luna de miere în condiții ideale:

Valea Prahovei

Este una dintre cele mai frumoase destinații din România, plină de obiective turistice, peisaje splendide și activități de făcut îndiferent de anotimp. Aici puteți alege plimbările romantice în mijlocul naturii, pe jos, cu ATV-urile sau bicicletele, puteți face alpinism, cățărări sau parcurge diversele trasee montane incredibil de frumoase din zonă.

Obiectivele turistice din zonă sunt foarte numeroase: Palatul Peleș și Pelișor, Casa Memorială George Enescu, Cazinoul din Sinaia, Castelul Bran, Biserica Neagră din Brașov și multe altele.

Maramureș

O altă regiune splendidă a României este Maramureșul. Aici veți descoperi tradițiile românești demult dispărute din alte zone ale țării, pe lângă frumusețile naturale care vă vor înconjura. Puteți vizita obiectivele turistice sau satele din zonă și puteți face diverse lucruri pentru a vă relaxa și pentru a vă îmbogăți cultura generală în același timp.

În Maramureș puteți vedea Cimitirul Vesel de la Săpânța sau bisericile de lemn din această regiune, puteți să vă plimbați cu Mocănița sau puteți încerca bucatele tradiționale care vă vor transforma luna de miere în una cu adevărat specială.

Delta Dunării

Dacă vă pasionează câtuși de puțin fauna și flora României, dacă vă plac plimbările cu barca și vă bucurați să descoperiți locuri și oameni interesanți, Delta Dunării poate fi destinația perfectă pentru voi. Veți avea ocazia să fotografiați și să filmați specii minunate de plante și animale, să vă plimbați în mijlocul unor frumoase peisaje naturale sau să luați parte la plimbări cu barca deosebite.

Urmărește și partea a treia a acestui articol pentru a descoperi finalul acestei liste cu destinații ideale pentru petrecerea lunii de miere în România.