Cum să închiriezi o mașină mai ieftin pentru concediul tău?
Cum să închiriezi o mașină mai ieftin pentru concediul tău?

Încetul cu încetul se apropie sezonul de vară, iar tu vei vrea să pleci în concediu. Dacă ai ales deja destinația, dar încă ești în impas la modalitatea de deplasare, ar trebui să îți îndrepți privirea spre o mașină de închiriat. Vei putea să alegi o mașină în funcție de nevoile și bugetul tău, iar dacă pleci în vacanță alături de prieteni sau familie, costurile vor fi reduse semnificativ.

Uită de branduri și publicitate

Nu te lua întotdeauna după ce se spune în reclame. Există posibilitatea să dai peste o firmă care investește mai mult în publicitate decât în propriile mașini, astfel că acestea nu sunt la fel de bune pe cât sunt de promovate. Totodată, nu căuta numai mașini de lux, și alea mici și compacte pot fi la fel de utile, mai ales în deplasări lungi sau în oraș. Acestea au consumul redus și sunt mult mai ușor de strecurat în trafic.

Închiriază pe perioade mai lungi

Închirierea pe o perioadă mai lungă are beneficiul ca prețul final să fie mult mai mic, decât în cazul în care ai închiria pe o perioadă de doar câteva zile. Prețurile sunt afișate pe site-ul oficial al firmei de rent a car la care vrei să apelezi.

Caută ofertele speciale

Există numeroase oferte speciale de care poți beneficia, mai ales în perioada sărbătorilor sau a concediilor. De asemenea, vei putea găsi reduceri și în funcție de mașina aleasă, așa că nu uita să cauți din timp.

Fă o rezervare din timp

Ca să eviți închirierea unei mașini în grabă și la un preț mare, fă o rezervare din timp. Astfel, vei putea sta liniștit știind că mașina te asteaptă și că o vei putea prelua din locația dorită de tine.

Închiriază împreună cu prietenii tăi

Pe lângă faptul că închirierea pe o perioadă mai lungă este mai ieftină, și închirierea cu un grup de prieteni este mai benefică. Veți putea împărți cheltuielile de închiriere și de combustibil și vă veți putea bucura de un concediu la preț redus.

foto