Clenții apartamentelor de lux închiriate în regim hotelier pot îmbina lejer utilul cu plăcutul
Clenții apartamentelor de lux închiriate în regim hotelier pot îmbina lejer utilul cu plăcutul

În general, străinii preferă să închirieze apartamente de lux şi mai puţin, camere în hoteluri. Pentru angajații multinaționalelor, pentru oamenii de afaceri, dar și pentru turiștii străini, această variantă reprezintă un interes major, deoarece, dotările apartamentelor corespund standardelor cerute, iar liniștea și discreția reprezintă atu-uri ce nu pot fi neglijate.

Despre Cluj-Napoca: Cluj-Napoca, oraș situat în zona centrală a Transilvaniei, aflat în zona de legătură dintre Munții Apuseni, Podișul Someșan și Câmpia Transilvaniei, este un important centru turistic, dar și un important centru de afaceri. Potrivit raportului consultanţilor de la Coldwell Banker Transilvania, aici există 81.000 mp de spaţii de birouri clasele A şi B, din care 43.000 mp în clasa superioară. Sectorul serviciilor financiare și cel IT, atrag la Cluj an de an noi și noi investitori. Cele mai importante investiții de anul acesta din Transilvania sunt cele din Cluj, aici urmând să deschidă noi centre fabrica Bosch și De'Longhi.


Din punct de vedere turistic, atracții precum Biserica Sfântul Mihail, unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii gotice din Transilvania, Cetățuia, locul de unde se poate admira cel mai bine panorama orașului, Piața Muzeului – deunimtă astfel după Muzeul de Istorie al Transilvaniei care se află în capătul acesteia, sunt locuri ce pot transforma orice sejur, fie el și unul de business, într-o adevărată încântare. Cluj-Napoca este traversat de drumul european E 60, iar, pe plan feroviar, muncipiul are legături cu toate orașele din România. De asemenea, aici există și un aeroport internațional, amplasat în partea estică a orașului.

În plus, restaurantele și cluburile de noapte, pentru toate gusturile și toate buzunarele, oferă ocazia turiștilor de a simți cum palpită orașul.

Regim Hotelier in Cluj Napoca: Pentru cei ce vin aici în interes de serviciu, complexul Viva City, situat în apropierea Iulius Mall, oferă tot confortul necesar pentru a transforma șederea aici într-una de neuitat. Situat în cartierul Gheorgheni, pe o suprafață de aproximativ trei hectare, poziționat într-o zonă unde se găsesc terenuri de tenis, spații verzi, lacuri, oferindu-ți posibilitatea de a-ți face toate cumpărăturile din zonă, de la cel mai apreciat mall din oraș, Viva City Residence se află în apropierea unui campus universitar și a unei biblioteci județene. De asemenea, în zonă există o clinică de sănătate, numeroase farmacii, iar accesul aici se poate face prin mijlocele de transport în comun, dar și cu ajutorul taxi-ului. Aeroportul se află la 15 de minute distanță de acest loc.


Intrarea în complex este păzită 24 de ore din 24, iar închirierea de apartamente în regim hotelier în Cluj în această zonă oferă ca plusuri facilități precum sală de fitness, teren de basket, două săli de squash, mese de ping-pong și de biliard, lac în curtea interioară a blocului, două săli de ședință cu toate dotările necesare.

Aici, se găsesc apartamente cu două camere, oferite în regim hotelier, dotate cu aparatură modernă și tehnologie de ultimă oră, aici existând internet wireless de mare viteza, TV prin Cablu incluzând canalele HBO și adult fără plata altor taxe, căldură reglabilă și aer condiționat, televizor LCD, aparate electrocasnice moderne. Curățenia este asigurată zilnic, la cel mai înalt nivel. În clădire, există și o parcare subterană. Apartamentele se află la etaje diferite, oferind priveliști diferite și sunt diferențiate și de mobilier și de felul în care sunt amenajate. Te poți simți mai bine decȃt la un hotel din Cluj de 3 stele, avȃnd o intimitate deplinǎ.


Pentru cei ce caută trei camere, la mijlocul distanței dintre centru și Iulius Mall, pot închiria un asemenea apartament, care e dotat la fel ca celelalte aprtaemnte din conplexul Viva City. Aici, zona liniștită și priveliștea asupra orașului sunt atu-uri ce nu pot fi neglijate. Un apartament cu patru camere mai poate fi închiriat într-o zonă ultracentrală, deasupra celebrului restaurant Baracca, pe strada Ion Rațiu. Situat pe două nivele, dispune de camera de conferințe dotată cu birou, seif, masă și scaune de ședințe.


Un spațiu mai mic, dar cochet și intim, se găsește în plin centru istoric al municipiului Cluj Napoca, vizavi de magazinul Central. Un dormitor, un mic living, o baie și o bucătărie pe o suprafață de 36 de metri pătrați, internetul de mare viteză, televiziunea prin cablu, aparatura modernă și mobilierul de bun gust sunt punctele forte ale acestei locații.

Pentru cei aflați în interes de serviciu sau de afaceri la Cluj, obiectivele truistice îmbinate în mod plăcut cu viața de nopate a orașului, pot transforma o călătorie în interes de serviciu în ceva extrem de profitabil, dar și plăcut totodată.