Cele mai cunoscute stațiuni de schi – află informații și păreri direct de la schiori
Cele mai cunoscute stațiuni de schi – află informații și păreri direct de la schiori

În perioada 04 Decembrie 2013 – 18 Ianuarie 2014 pasionații de sporturi de iarnă vor putea citi despre 90 cele mai cunoscute pârtii și stațiuni de schi din Europa și România, dar și peste 100 de recenzii și opinii personale ale schiorilor.

Iubitorii de sporturi de iarnă așteaptă cu nerăbdare sezonul rece pentru a-și putea pune schiurile sau snowboardurile în picioare și să alunece pe pârtiile amenajate din cele mai cunoscute stațiuni turistice din România sau din Europa. Cu această ocazie, echipa Calatoresc.ro pregătește o serie de articole intitulate “La schi pe părtiile din Europa” pentru a oferi informații complete despre stațiunile de schi asaltate anual de mii de turiști. 


În perioada 04 Decembrie 2013 – 18 Ianuarie 2014 echipa Calatoresc.ro va publica o serie de articole despre pârtiile și stațiunile de schi din Europa, inclusiv din România. În total vor fi publicate 90 de articole cu informații despre pârtiile și stațiunile din România, Franța, Austria, Bulgaria, Elveția, Slovacia și Italia. Articolele din seria “La schi pe părtiile din Europa” vor avea și peste 100 de recenzii, direct de la cititorii care au schiat pe pârtiile respective. Recenziile și recomandările pasionaților de sporturi de iarnă sunt autentice, astfel că cei care doresc să își petreacă vacanța în una dintre stațiunile descrise vor putea citi păreri și opinii persoanle de la cei care au fost deja acolo. Cititorii vor avea ocazia de a scrie recenzii, păreri personale sau să recomande stațiuni și pârtii preferate.

Articolele din seria “La schi pe părtiile din Europa” cuprind informații despre regiunile unde se află, detalii specifice despre pârtii, căi de acces, posibilități de cazare și modalități de transport. Astfel, fiecare iubitor al sporturilor de iarnă va putea afla informațiile necesare despre stațiunea și pârtia pe care dorește să îți petreacă vacanța sau să petreacă câteva zile de relaxare în mijlocul naturii. Articolele vor atinge stațiunile din România, Austria, Elveția, Franța, Bulgaria, Slovacia și Italia, iar printre regiuni se numără Innsbruck – Igls (Austria), Salzburg – Flauchau – Fuschlsee hof Bei Salzburg – Abtenau (Austria), Matterhorn Ski Paradise (Austria), Les DeuxAlpes (Franța), Les Orres (Franța), Bansko (Bulgaria), Smokovec (Slovacia), Trentino (Italia), Bușteni (România), Poiana Brașov (România) și Predeal (România).

Iar pentru că sezonul de iarnă este și sezonul cadourilor, în perioada 04 Decembrie 2013 – 18 Ianuarie 2014 echipa Calatoresc.ro organizează concurs prin care sunt premiați iubitorii sporturilor de iarnă. Concursul “La schi pe părtiile din Europa” se desfășoară pe site-ul Calatoresc.ro, unde participanții trebuie să urce o poză și o recenzie despre o pârtie sau stațiune unde au schiat. Premiile în valoare de 4.000 de lei cuprind echipamente pentru shiori și vouchere de cumpărături. De asemenea, sunt pregătite o serie de premii speciale pentru cele mai bune recenzii. Acest concurs este organizat în colaborare cu PortbagajeAuto.ro și ActionCam.ro

Calatoresc.ro este o platformă destinată pasionaților de călătorii. Zilnic sunt furnizate informații despre destinațiile turistice din toată lumea, articole de interes din domeniul turismului și infomații utile pentru cei care călătoresc.