Călătorii pe ruta Londra – Cluj
Călătorii pe ruta Londra – Cluj

Una dintre cele mai utilizate rute de călătorie între Regatul unit și România este cea care leagă Cluj-Napoca, orașul din inima Transilvaniei, de Londra, capitala Marei Britanii. Acest traseu este folosit de o mare parte dintre românii care merg în vacanță în UK sau care s-au relocat acolo și vin în concedii să petreacă timp alături de familie. Poți descoperi mai jos cum poți călători pe această rută și de ce ai alege-o.

Zboruri directe

Unul dintre motivele cele mai des întâlnite de cei care călătoresc dintr-o destinație în cealaltă pe această rută este faptul că există un zbor direct. Asta înseamnă mai puțin timp pierdut pe drum și mai mult timp să faci ceea ce îți dorești. În plus, un astfel de zbor poate însemna și un preț mai redus decât în cazul unui zbor cu conexiuni.

Disponibilitatea mijloacelor de transport

Cei care aterizează pe aeroportul din Cluj-Napoca au de ales între mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la destinația finală. Astfel, dacă trebuie să își continue călătoria într-un alt județ, călătorii pot opta pentru transportul cu trenul, autocarul sau pot chiar închiria o mașină. Eco rent a car Cluj este doar un exemplu de agenții de rent a car disponibile în oraș la prețuri rezonabile.

Clujul, oraș turistic

Mulți britanici au călătorit în Transilvania pentru a vizita locul de care s-a îndrăgostit Prințul Charles de Wales. Pentru cei care vizitează doar Clujul, ruta este una optimă. Orașul este primitor, turiștii pot găsi cazare ușor și pot întâlni localnici care vorbesc limba engleză, peisajele din județ sunt incredibile și așa mai departe. În plus, în oraș se găsesc tot felul de restaurante cu specifice culinare diverse, care au potențialul de a satisface chiar și cel mai pretențios dintre gurmanzi.

După cum vezi, există numeroase motive pentru care ruta Londra – Cluj este una dintre cele mai utilizate trasee de călătorie între Regatul Unit al Marei Britanii și România, atât de britanicii care ne vizitează țara, cât și de românii care se întorc acasă, indiferent dacă aceștia sunt din zona Clujului sau că e nevoie să își continue călătoria cu o mașină închiriată sau un autocar.

Sursa foto: © Andres Rodriguez | Dreamstime.com

#res12493943 #res12493943