Cazare - Delta Dunarii

Dupa ce parcurge 10 tari si 4 capitale (2860 km), inainte de varsarea în Marea Neagra, fluviul Dunarea formeaza cel mai tanar pamant al Romaniei si al continentului european: Delta Dunarii. Cele trei brate ale sale, Sf. Gheorghe, Sulina si Chilia. Cele peste 400 de lacuri de diferite marimi, padurile din stejari si frasini, nisipul dunelor si plajele de pe coasta deltei marine evidentiaza unicitatea acestei zone umede pe Glob.

Rezervatia Biosferei Delta Dunarii se afla pe locul 5 intre zonele umede ale Terrei si pe locul 2 in Europa, dar ca importanta ecologica este a 3-a din lume. O bogatie specifica deltei o reprezinta cele peste 100 de specii de pesti. Delta Dunarii mai este supanumita si "Paradisul Pasarilor". Aici migreaza in tot timpul anului peste 300 de specii de pasari, dintre care 70 sunt din afara Europei (China, India, Egipt, etc). Colonia de pelicani din zona Rosca-Buhaiova este cea mai mare din Europa.

Un fermecător circuit spre mânăstirile din nordul Dobrogei, ce include Mânăstirile Celic - Dere, Cocoş şi unicele biserici de rit vechi din lume, Vovidenia şi Uspenia dar si in Tulcea – Niculiţel.