Vila  Piatra Soimului Sinaia
 

Vila Piatra Soimului - Sinaia 3

REZERVARE
 

Descriere

Vila dispune de 9 camere duble, 2 garsoniere si 3 apartamente, in total o capacitate de cazare de 28 de locuri (36 de locuri incluzand canapelele extensibile).

Camerele duble sunt dotate cu paturi separate sau paturi matrimoniale. Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Majoritatea camerelor dispun de balcon, cu o superba vedere spre Masivul Bucegi, unde se pot observa Monumentul Crucea Eroilor si Traseul Telecabinei.

Se pot organiza sesiuni de team building si training, conferinte, seminarii si alte evenimente. Nu in ultimul rand, in restaurantul propriu pot fi organizate cocktailuri, aniversari, nunti sau botezuri, totul fiind atent planificat dupa specificatiile clientului.

Localizare

De la Vila Piatra Soimului se poate ajunge cu masina, in 5 minute la Castelul Peles sau la Telecabina.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Vila Piatra Soimului

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Sinaia
str. George Enescu

Telefon:

0244/310302
0244/310301
0732/127737

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    45.3666689
Long:  25.5501981

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info