Pensiunea Schwabenhaus Sandra
 

Pensiunea Schwabenhaus - Sandra 4

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea ""Schwabenhaus"" este o locatie deosebita in peisajul turistic romanesc, o pensiune care isi doreste sa satisfaca si cele mai exigente cereri ale clientilor.

Conditiile de cazare sunt cele ale unei pensiuni de patru margarete care tin neaparat sa nu se ofileasca odata cu trecerea timpului.

Crama Schwabenhaus va invita sa savurati unele dintre cele mai fine si aromate licori, peste care trecerea timpului isi face simtita amprenta.

Planificati un eveniment deosebit? Fie ca este vorba despre o nunta, botez, un banchet, sau petrecerea firmei, pensiunea noastra ofera facilitatile si cadrul ideal pentru organizarea acesteia.

Pensiunea ""Schwabenhaus"", prin funcţionalitate, este locul ideal pentru organizarea unor intalniri sau evenimente deosebite. Sala multifuncţională poate găzdui pabă la 150 de persoane.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Sandra
 

Adresa

Sandra
Comuna Sandra

Telefon:

0256-379322
0256-379322
0722-358253

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

REZERVARE
 
Cazare.info