Pensiunea Palma Borsec
 

Pensiunea Palma - Borsec 2

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Palma din Borserc ofera cazare la preturi avatajoase .

Cladirea pensiunii ofera la parter, intr-o ambianta placuta, restaurantul va intampina cu o sala avand 30 de locuri de mese si un mic salon cu 16 locuri.Hotelul va ofera la etajul I, 16 locuri de cazare in 8 camere cu ** placut mobilate, incalzire centrala, cu baie si apa calda non-stop, cu televizor color conectat la TV-cablu (22 programe).

La etajul II, hotelul va pune la dispozitie 8 camere cu 2-3-4 sau 5 locuri, cu grup sanitar si dusuri comune, apa calda non-stop, incalzire centrala, cu televizor color si TV-cablu.

Pentru turistii sau pasagerii aflati in tranzit, Hotelul-restaurant "Palma" ofera un loc ideal pentru odihna, relaxarea si fortifierea intregului organism.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Borsec

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • TV in camere
 

Adresa

Borsec
str. Toplita, nr.4

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info