Pensiunea Mica Bucovina Moldovita
 

Pensiunea Mica Bucovina - Moldovita 2

REZERVARE
 

Descriere

Alaturi de noi puteti gusta din traditiile zonei; va invitam la ignat (taiatul porcului), sa va infruptati cu sorici, sa asistati ajutati la preparatul raciturilor sau altor bunatati.

Va rugam sa va clatiti ochii in muntii verzi sau acoperiti de zapada, cu florile campurilor, ve-ti fi imbatati de miresmele iernii ce inconjoara si acopera ca o plapuma meleagurile noastre.

Va punem la dispozitie 7 camere duble din care 3 cu baie proprie, la preturi pe gustul dumneavoastra.

Localizare

Peniunea Mica Bucovina este asezata in inima Bucovinei, tinut ce inca mai pastreaza misterele naturii si traditia unui popor incercat de atitea greutati pe parcursul istoriei sale.

Va puteti delecta privirea la muzeul sartului (costume populare bucovinene, unelte vechi folosite de starbunii bucovinei), puteti gasi linistea sufleteasca in istoria locurilor si manastirile atat de pline de pace ale Bucovinei ( Putna, Sucevita, Voronet).
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Moldovita

Facilitati in unitate

  • Aer Conditionat
  • Camere nefumatori
  • Curte / Gradina
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Acces internet
  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Moldovita
Moldovita

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info