Pensiunea Ilies Maria Poienile Izei
 

Pensiunea Ilies Maria - Poienile Izei 2

REZERVARE
 

Descriere

Este locul ideal de petrecere a vacantei in mijlocul naturii, unde puteti sa cunoasteti adevaratele traditii populare, care inca se mai pastreaza din vechime.

Unicele zgomote sunt produse de carutele ce trec pe strada, sau cantecul indepartat al cocosilor si latratul cainilor.

Dimineata, cand deschideti feresterele camerei, veti fi incantati de privelistea dealurilor acoperite cu pasuni si paduri.

Pensiunea ofera 14 locuri de cazare in 7 camere complet mobilate, sala de mese, living, si parcare.

Aici veti gusta meniuri traditionale preparate pe baza de produse naturale, proaspete, achizitionate din gospodaria proprie.

Localizare

Situata in localitatea Poienile Izei, Pensiunea Ilies Maria** ofera conditii deosebite de cazare, relaxare si petrecere a timpului in orice sezon.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Poienile Izei

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Club de Noapte / Discoteca
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Poienile Izei
Strada Principala nr. 200

Pozitionare GPS:

Lat:    47.700289
Long:  24.116778

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info