Pensiunea Ferdinand Sfantu Gheorghe
 

Pensiunea Ferdinand - Sfantu Gheorghe 3

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Ferdinand, începând din august 2007, este deschis tot timpul anului şi vă aşteptă cu determinarea de a da confortul şi serviciile pe care le meritaţi.

Vă dorim ca timpul petrecut la noi să fie atât de fericit şi comod de parcă a-ţi fi petrecut-o acasă. Fiecare cameră este echipată cu baie proprie cu cabină de duş iar paturile au primit saltele super-ortopedice pentru o relaxare maximală.

Localizare

Pensiunea Ferdinand va asteapta pentru a va oferi cazare in centrul orasului Sfantu-Gheorghe, intr-o locatie linistita, primitoare si in apropiere de punce turistice deosebite, precum Galeria de arta Gyarfas Jeno, Casa cu arcade din Sfantu Gheorghe sau Biserica Reformata Fortificata Sfantu Gheorghe.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea Ferdinand Panzio

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Sfantu Gheorghe
1 Decembrie 1918, Nr. 10

Pozitionare GPS:

Lat:    45.8659189
Long:  25.7889327

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info