Pensiunea Cristina Moroeni
 

Pensiunea Cristina - Moroeni 2

REZERVARE
 

Descriere

Vila Cristina este o constuctie noua, dispusa pe patru niveluri, oferind 10 camere spatioase si luminoase oaspetilor ei.

Atmosfera rustica este omniprezenta dar subliniata in mod special de ultimul nivel care este imbracat in lemn, de asemenea, sunt disponibile si 3 terase mari care ofera o panorama spectaculoasa.

Vila dispune de toate facilitatile incalzire centrala, apa calda, incalzire prin pardoseala pentru holuri, grupuri sanitare decente.

In imediata vecinatate a vilei se afla barul si sala de mese iar meniurile oferite sunt traditional romanesti si de cea mai buna calitate.

In curte a fost construit un foisor inalt de 5 metri, care ofere o panorama superba pentru albumele de poze.

Curtea vilei este strajuita de o impozanta imprejmuire din piatra de rau de munte. Suprafata curtii depaseste 3.000 de metri patrati si este de asemenea la dispozitia dvs. Se poate face tir, se poate dormi la umbra unui nuc batran sau juca table, rummy ori sah intr-o liniste deplina sau, iarna, se pote incinge adevarate razboaie cu zapada.

Pentru cei pasionati de fotbal, la mica distanta de noi se afla un stadion de divizia B unde se poate practica acest sport. Toate partiile de schi de pe Valea Prahovei sunt accesibile cu usurinta si rapiditate.

Localizare

Cei care sosesc din capitala sunt informati ca la intersectia dintre Bd A.I. Cuza si Gheorghe Duca (in aproprierea Garii de Nord) pot gasi microbuze care efectureaza curse spre Moroeni (2 curse/zi).
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea Cristina

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Curte / Gradina
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Moroeni
Moroeni

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info