Motel Rodna Borsa
 

Motel Rodna - Borsa 2

REZERVARE
 

Descriere

Punem la dispozitia clientilor nostrii o camera cu 4 paturi (cu baie proprie), una cu 3 paturi (cu baie proprie) , 16 camere cu 2 paturi ( din care 12 cu baie proprie) si 2 camere cu un singur pat (baie proprie)

Camerele sunt dotate cu televizoare si beneficiaza de incalzire centrala.

Localizare

Motelul Rodna este situat in centrul orasulu Borsa, langa piata de alimente.

Este foarte usor de gasit datorita bannerului plasat pe sosea, la 50 m de cladirea Primariei.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

motel rodna borsa motel rodna borsa motel rodna borsa motel rodna borsa motel rodna borsa motel rodna borsa
 

Adresa

Borsa
Str. Libertatii Nr. 37

REZERVARE
 
Cazare.info