Hotel Titanic Ghiroda
 

Hotel Titanic - Ghiroda 3

REZERVARE
 

Descriere

Hotel Titanic pune la dispozitia clientilor sai 37 de camere cu 75 de locuri de cazare atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori aici gasiti Camere : Single, Double ,Twints (2 paturi) ,Triple(3 paturi),Camere de lux King , Quens si Apartamente Studio cu Living

Localizare


Hotel Titanic este locatia perfecta pentru Cazare in Timisoara , pozitia ideala a Hotelului face ca atat persoanele care calatoresc cu masina sau cu Avionul pot beneficia de serviciile Hotelului Titanic ! Pentru cei ce vin dinspre Lugoj sau Aeroport pe DN6 sau E70,calea Lugojului-Hotelul Titanic este amplasat pe partea dreapta de mers spre Timisoara la 900 m dupa Sengeratoriul (Aeroport-Timisoara) vis-a-vis de Auto Show Suzuki-iar pentru cei care vin din partea Timisoarei , si este amplasat pe partea stinga de mers spre Lugoj - Bucuresti
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Hotel - Ghiroda
 

Adresa

Ghiroda
Calea Lugojului (DN6-E70) vis-a-vis SUZUKI-Timisoara

Telefon:

0256-218188,
0740-241413
0744-395115

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info