Cabana Padurea Verde Horea
 

Cabana Padurea Verde - Horea 3

REZERVARE
 

Descriere

Descrierea pensiunii - Pensiunea dispune de 6 camere cu 2 locuri fiecare, living cu semineu, bucatarie, 2 bai, curte cu iarba verde, loc pentru gratar, parcare.

Alte facilitati - La Pensiunea Padurea Verde ori de cite ori aveti nevoie gasiti ghizi specializati si materiale necesare documentarii pentru fiecare traseu in parte.

Pentru cei care vor sa uite de bucatarie vor gasi aici mincaruri traditionale si nu numai.

La parterul pensiunii se afla un mic magazin mixt in cazul in care v-ati uitat ceva acasa sau proviziile s-au epuizat prea repede din cauza aerului curat !

Pentru turistii veniti din strainatate gazdele incearca sa le faca concediul mai usor fiind vorbitori de limba franceza si engleza.

Localizare

Localizarea pensiunii - Vila Padurea Verde se afla situata in localitatea Horea, la poalele Dealului Fericet, pe drumul judetean 108, la 6 km de la soseaua nationala DN 75, accesul facindu-se cu masina pina in curtea pensiunii.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Cabana - Horea
 

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

REZERVARE
 
Cazare.info