Cazare Bucuresti

Bucurestiul este capitala Romaniei, fiind si cel mai mare oras din punct de vedere demografic si cel mai mare centru industrial si economic al tarii, impartit in 6 sectoare pentru o mai buna administrare.

Bucurestiul este localizat in partea de sud-est a tarii, facand parte din Campia Romana, fiind strabatut de raul Dambovita. Orasul se bucura de prezenta unor lacuri precum Herastrau, Colentina, Floreasca, locuri de relaxare si de liniste, de escapada din tumultul cotidian al marelui oras.

„Micul Paris”, asa cum este supranumit Bucurestiul, detine parcuri si obiective turistice, precum Parcul Herastrau, Gradina Botanica (cea mai veche din tara), Parcul Tineretului, Parcul Al. Ioan Cuza.

Cele mai renumite obiective turistice sunt de departe Palatul Parlamentului sau Casa Poporului, cum mai este cunoscuta aceasta cladire, Academia Romana, Parcul Cismigiu, Parcul Carol, Biblioteca Academiei. Turistii sau omenii de afaceri care vin in capitala pot gasi locuri de cazare la vile sau hoteluri, dar si la apartamente inchiriate in regim hotelier sau pensiuni. Unitatile de cazare din Bucuresti se gasesc in fiecare parte a capitalei, oferind pe langa servicii turistice si: restaurant, spa, sauna, sali de conferinte, locuri de parcare, etc.

Alege o localitate din judetul Bucuresti:

Oferte de cazare din zonele turistice ale judetului Bucuresti

Obiective turistice in judetul Bucuresti:

Biserica Sfantul Ioan Nou Biserica Sfantul Andrei – Sector 1 Parcul Alexandru Ioan Cuza - IOR Biserica Delea Veche – Sector 2 Catedrala Sfantul Iosif Parcul Cismigiu – Sector 1 Muzeul Gradinii Botanice – Sector 6 Muzeul Mina Minovici Teatrul Odeon – Sector 1 Ateneul Roman Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Sector 1 Foisorul de foc – Sector 2 Biserica Otetari – Sector 2 Muzeul National Geologic – Sector 1