Statiunea Slanic Moldova

Slanic Moldova, o statiune foarte bine cotata inainte de anii 90 si care incepe sa isi recastige din farmecul si turistii de altadata, este localizata in judetul Bacau, la poalele Muntilor Nemira din Carpatii Orientali. Statiunea este permanent deschisa turistilor, datorita climei si pozitionarii, este o locatie minunata pentru petrecerea unei vacante atat in timpul sezonului estival cat si pe timpul iernii. Pe langa relaxarea si peisajele pe care le are de oferit, Slanic Moldova dispune de izvoare de ape minerale foarte cunoscute si premiate pentru efectele sanatoase si curative pe care le au.

In ceea ce priveste cazarea, ofertele nu se lasa greu de gasit, statiunea dispunand de hoteluri, pensiuni, vile si case particulare care se pot inchiria pe diferite perioade de timp, in functie de cerintele turistilor. Un adevarat magnet de atragere a turistilor este parcul din Slanic Moldova, foarte frumos amenajat, fiind un loc minunat de relaxare si liniste in mijlocul naturii, vizitatorii avand posibilitatea de a respira un aer de munte sanatos si curat.

 Izvoarele minerale din Slanic Moldova abunda in peisaje de basm, indiferent ca sunt vizitate iarna sau vara, dar si au efecte curative in tratarea diverselor afectiuni.

Cheile si cascada Slanicului, care se intind pe o lungime de aproximativ 400 de metri, traseele montane si trasee off-road, toate vin in completarea unei vacante relaxante dar presarate cu un strop de adrenalina pentru doritori, Muntii Nemira nefiind foarte inalti sau abrupti.

Filtre caret
Buget
Tip cazare
Stele
Facilitati
Facilitati in camera

In zona Statiunea Slanic Moldova

0 proprietati
Ne pare rău, nu s-au găsit unități de cazare după criterile selectate. Alegeți alte criterii de căutare.