Obiective turistice Poiana Brasov
Poiana Brasov
Poiana Brasov este renumita pentru sporturile de iarna ce se pot practica aici, ea dispunand de 12 partii, cu grade de dificultate diferite. Statiunea este recomandata si pentru tratarea nevrozei astenice, pentru tratarea starilor de epuizare si a anemiei precum si a bolilor endocrinice si a bolilor...
Centrul de echitatie
Pasionatiii de echitatie, ce-si doresc o vacanta unde pot beneficia de cursuri de initiere an calarit, plimbari, excursii calare, plimbari cu trasura, caruta sau sania pot merge la Centrul de echitatie Speranta, situat la intrarea an statiunea Poiana Brasov. Centrul dispune de un foisor an aer...
Hanul Sura Dacilor
Arhitectura locului, cat si designul locului, transforma Hanul Sura Dacilor antr-un loc de vizitat pentru cei care seindreapta catre Poiana Brasov. Hanul Sura Dacilor este alcatuit din trei ancaperi, ce pot gazdui peste 300 de persoane. Locul e ampodobit de trofee vanatoresti, restaurantul e dotat c...
Partia de Ski Sulinar
Partia de ski Sulinar are o lungime omologata de 2820 de metri, altitudinea la plecare fiind de 1690 de metri, iar la sosire de 1050 de metri. Are o suprafata de aproximativ 9 hectare si un grad de dificultate mediu. Panta are o anclinatie de 22%.
Partia de Ski Subteleferic
Partia de ski Subteleferic are o lungime omologata de 2150 de metri si un grad de dificultate ridicat. Altitudinea la plecare este de 1685 de metri, iar la sosire de 1040 de metri. Suprafata partiei este de 22 de hectare.
Partia de Ski Stadion
Partia de ski Stadion are o lungime de 325 de metri si ca grad de dificultate este usoara. Altitudinea de plecare este de 1040 de metri si cea de sosire de 1005 metri, anclinatia e de 18% si suprafata este de 1 hectar.
Partia de Ski Slalom
Slalom are un grad de dificultate mediu si o lungime de 575 de metri. Altitudinea la plecare este de 1326 metri, iar la sosire 1156 metri. Anclinatia este de 27%, iar suprafata de 2,4 hectare.
Partia de Ski Ruia
Partia de ski Ruia are o lungime de 540 de metri, iar gradul de dificultate este ridicat. Altitudinea de plecare este de 1690 de metri si cea de sosire de 1495 metri, anclinatia e de 20% si suprafata este de 2,4 hectare.
Partia de Ski Lupului
Partia de ski Lupului are o lungime de 2860 de metri, iar gradul de dificultate este greu. Altitudinea de plecare este de 1710 metri si cea de sosire de 945 metri, anclinatia e de 21% si suprafata este de 17 hectare.
Partia de Ski Kanzel
Partia de ski Kanzel are o lungime de 800 de metri, iar gradul de dificultate este avansat. Altitudinea de plecare este de 1765 metri si cea de sosire de 1655 metri, anclinatia e de 17% si suprafata este de un hectar.
Partia de Ski Icpat
Partia de ski Icpat are o lungime de 495 de metri, iar gradul de dificultate este greu. Altitudinea de plecare este de 1326 metri si cea de sosire de 1156 metri, anclinatia e de 27% si suprafata este de 2,4 hectare.
Partia de Ski Drumul Rosu
Partia de ski Drumul Rosu este cea mai lunga partie de ski din Romania, avand o lungime de 5,3 kilometri, iar gradul de dificultate estemediu. Altitudinea de plecare este de 1690 metri si cea de sosire de 1050 metri, anclinatia e de 22% si suprafata este de 10,5 hectare.
Obiective turistice Poiana Brasov
Te invităm să descoperi 15 cele mai importante obiective turistice din orașul Poiana Brasov. La fiecare obiectiv turistic vei găsi descrierea lui, localizarea pe hartă, poze și date de contact (unde e cazul). Informațiile obiectivelor turistice din această listă au fost verificate de echipa Cazare.info din mai multe surse pe care le vei găsi în descriere fiecăruia. Pe lângă acestea vei putea să vezi lista unităților de cazare aflate în proximitate cu tarife și datele de contact, pe o rază de 1-2 km. Vizitează orașul Poiana Brasov!