Obiective turistice Rucar
Casa de lemn Tuluca Nastase de la Rucar - judetul Arges
Casa de lemn Tuluca Nastase este situata pe str. Rausor la numarul 141in satul Rucar, comuna Rucar a judetului Arges. Constructia casei dateaza din jurul anului 1955. Este un obiectiv turistic , care pastreaza arhitectura veche a zonei.
Despre comuna si localitatea Rucar - judetul Arges
Comuna Rucar din judetul Arges este situata pe drumul de legatura dintre Brasov si vechile cetati de scaun ale Tarii Romanesti, Campulung, Targoviste si mai tarziu, Bucuresti. Comuna Rucar este asezata la o altitudine de 750 metri fata de nivelul marii, fiind pe versantul sudic ale Muntilor Piatra C...
Obiective turistice Rucar
Te invităm să descoperi 2 cele mai importante obiective turistice din orașul Rucar. La fiecare obiectiv turistic vei găsi descrierea lui, localizarea pe hartă, poze și date de contact (unde e cazul). Informațiile obiectivelor turistice din această listă au fost verificate de echipa Cazare.info din mai multe surse pe care le vei găsi în descriere fiecăruia. Pe lângă acestea vei putea să vezi lista unităților de cazare aflate în proximitate cu tarife și datele de contact, pe o rază de 1-2 km. Vizitează orașul Rucar!