Obiective turistice Podu Dambovitei
Cetatea Oratia din zona Podu Dambovitei - judetul Arges
Cetatea Oratia din zona Podu Dambovitei este un monument istoric din Romania aflat in satul Podu Dambovitei, comuna Dambovitei din judetul Arges. Cetatea Oratia dateaza inca din secolul XV, cand aceasta avea rolul de paza a drumului ce leaga Campulungul de Brasov ce trecea pe sub cetate, afland...
Asezarea romana de la Podu Dambovitei - judetul Arges
 Asezarea romana de la Podu Dambovitei se afla la circa 1,5 km de satul Podu Dambovitei din comuna Dambovicioara in judetul Arges , pe platoul din fata Cetatii Oratea. Acest vechi asezamant roman dateaza din sec. II – III p. Chr.
Obiective turistice Podu Dambovitei
Te invităm să descoperi 2 cele mai importante obiective turistice din orașul Podu Dambovitei. La fiecare obiectiv turistic vei găsi descrierea lui, localizarea pe hartă, poze și date de contact (unde e cazul). Informațiile obiectivelor turistice din această listă au fost verificate de echipa Cazare.info din mai multe surse pe care le vei găsi în descriere fiecăruia. Pe lângă acestea vei putea să vezi lista unităților de cazare aflate în proximitate cu tarife și datele de contact, pe o rază de 1-2 km. Vizitează orașul Podu Dambovitei!