Obiective turistice Pitesti
Casa de tabacar - Pitesti - judetul Arges
 Casa de tabacar este o constructie ridicata in secolul al-XIX-lea. Casa se gaseste pe str.Sfanta Vineri la nr. 27 in localitatea Pitesti in judetul Arges. 
Biserica de lemn Cuvioasa Paraschiva - Pitesti - judetul Arges
Biserica de lemn – „Cuvioasa Paraschiva” din municipiul Pitesti este pe langa un lacas de cult si un monument istoric al judetului Arges. Biserica “Cuvioasa Paraschiva” se afla pe str. Doja Gheorghe la nr. 41 , in incinta Universitatii Pitesti, judetul Arges. Documentele atesta existenta bisericii d...
Sinagoga din Pitesti - judetul Arges
Sinagoga din Pitesti se afla pe strada Eroilor la nr. 1. Sinagoga din Pitesti a fost construita intre anii 1919 – 1925 in stil arhitectonic maur. Este o constructie mare, inaltimea fiind accentuata prin suprainaltarea boltita a navei centrale. 
Obiective turistice Pitesti
Te invităm să descoperi 3 cele mai importante obiective turistice din orașul Pitesti. La fiecare obiectiv turistic vei găsi descrierea lui, localizarea pe hartă, poze și date de contact (unde e cazul). Informațiile obiectivelor turistice din această listă au fost verificate de echipa Cazare.info din mai multe surse pe care le vei găsi în descriere fiecăruia. Pe lângă acestea vei putea să vezi lista unităților de cazare aflate în proximitate cu tarife și datele de contact, pe o rază de 1-2 km. Vizitează orașul Pitesti!