Obiective turistice Dragoslavele
Biserica Adormirea Maicii Domnului - Dragoslavele
Biserica Adormirea Maicii Domnului din localitatea Dragoslavele, este un lacas de cult cunoscut de credinciosi. Biserica poarta hramul Adormirea Maicii Domnului si a fost construita in anul 1661 la initiativa lui Grigore Gheorghe Ghica.
Schitul Dragoslavele - judetul Arges
Schitul Dragoslavele din comuna Dragoslavele, judetul Arges este un schit cu obste de calugari ce a fost infiintat in anul 1929 avand rol de resedinta patriarhala de odihna pentru preotimea musceleana care a construit aici o vila. Schitul Dragoslavele are hramul Sfantul Mare Mucenic Gheorghe si a fo...
Obiective turistice Dragoslavele
Te invităm să descoperi 2 cele mai importante obiective turistice din orașul Dragoslavele. La fiecare obiectiv turistic vei găsi descrierea lui, localizarea pe hartă, poze și date de contact (unde e cazul). Informațiile obiectivelor turistice din această listă au fost verificate de echipa Cazare.info din mai multe surse pe care le vei găsi în descriere fiecăruia. Pe lângă acestea vei putea să vezi lista unităților de cazare aflate în proximitate cu tarife și datele de contact, pe o rază de 1-2 km. Vizitează orașul Dragoslavele!