Opțiuni de transport din Cluj-Napoca
Opțiuni de transport din Cluj-Napoca

Barcelona este unul dintre cele mai turistice orașe din Spania, motiv pentru care există o mulțime de zboruri către acesta. Totodată, în acest oraș și în împrejurimile sale s-au așezat o mulțime de români care și-au stabilit domiciliul în Spania. Vara, mulți dintre acești români aleg să vină acasă, în vacanță, majoritatea aterizând pe aeroportul din Cluj-Napoca. De aici, însă, e nevie ca fiecare dintre ei să își găsească un mijloc de transport spre localitatea de baștină. Dacă te afli și tu în această situație, sau pur și simplu te întorci dintr-o vacanță din Spania, iată care sunt opțiunile de transport:

Autocarul

Când vine vorba de călătorit în țară, mulți români aleg să facă asta într-un autocar. Prețul unui bilet este rezonabil, timpul este unul relativ acceptabil și așa mai departe. Însă, orele acumulate pe drum fac ca un autocar să nu fie o soluție foarte confortabilă, întrucât poate fi necesar să stai strâmtorat sau țintuit într-un scaun incomod pentru câteva ore bune.

Trenul

O altă opțiune destul de des întâlnită este trenul. Românii aleg trenurile datorită conexiunilor, dar și datorită unor factori precum confortul (atunci când dormi la cușetă) sau prețul. Cu toate acestea, prețul unui bilet de tren poate ajunge să fie destul de ridicat, iar timpul pierdut pe o călătorie se poate întinde pe parcursul unei zile întregi. Unde să mai pui condițiile, uneori insalubre, în care se află trenurile românești.

Mașina

Una dintre cele mai bune opțiuni este să te folosești de automobilul personal pentru a merge din Cluj, spre destinația finală. Desigur, dacă ai aterizat la Cluj, din Spania, nu vei avea la tine automobilul personal, deci va trebui să te aștepte vreo rudă sau cunoștință cu mașina lor și să te ducă acasă. Acest lucru poate fi un inconvenient și pentru tine și pentru cel care conduce.

Mașina închiriată

Atunci când vine vorba de călătorit din Cluj spre o altă localitate, cel mai bine e să nu depinzi de nimeni. Iar dacă nu ai acces la mașina ta personală, cea mai bună opțiune este să închiriezi una. Alege o firmă care închiriază mașini la un preț economic, click aici pentru mai multe detalii. Tot ce trebuie să faci e să alegi mașina care îți place și să o rezervi. Apoi, te vei putea folosi de ea așa cum crezi tu de cuviință și te poți deplasa spre casă, fără frica unui program prestabilit, a incomodității sau a deranjului față de prieteni și cunoștințe.

Sursa foto: © Martin Novak | Dreamstime.com

#res12493943 #res12493943