Vila Viorica - Dragoslavele 3

REZERVARE
 

Descriere

La Vila Passiflora (fosta Vila Viorica) va invitam sa petreceti momente de relaxare, intr-o locatie de exceptie, in zona Rucar Bran, inconjurati de rafinament si eleganta, in care bunul gust si armonia sunt la ele acasa.
Vila este situata in comuna Dragoslavele, la poalele Muntilor Leaota, pe malul stang al raului Dambovita.

Va punem la dispozitie 5 dormitoare, baie la camera, bucatarie utilata, living, curte spatioasa, gratar in curte, leagan, terasa, spatii pentru parcare.

Comuna Dragoslavele este o comuna veche, atestata documentar inca din anul 1368. Catagratia din acest an consemneaza existenta a doua sate: Dragoslavele de sus si Dragoslavele de jos. Comuna Dragoslavele este situata in partea nord-estica a judetului Arges, la o distanta de 73 de kilometri de municipiul Pitesti si la 20 de kilometri de orasul Campulung Muscel. Dispune de un relief muntos, fiind asezata pe malurile raului Dambovita.
In ceea ce priveste patrimoniul cultural, in comuna Dragoslavele se afla monumente protejate: Biserica Adormirea Maicii Domnului, din anul 1661; Biserica Inaltarea Domnului, din anul 1745; Crucea lui Matei Basarab, din anii 1632-1654; Crucea lui Lupu Vamesu, din anul 1692; Crucea lui Coman Parcalabul, din anul 1724; Resedinta patriarhala, din anul 1930.

Localizare

Pentru petrecerea sarbatorilor Pascale va asteptam la pensiune sa ciocnim impreuna un ou rosu.
Pretul pentru 3 nopti cazare/4 zile este de 450 lei de persoana cu pensiune completa (inclusiv masa festiva de Paste).
Daca doriti doar cazare pretul este de 100 lei/noapte/camera.
Va asteptam.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

 

Adresa

Dragoslavele
i nr 72

Pozitionare GPS:

Lat:    45.34968
Long:  25.16669

Orar:

Check-in:    9:00 - 20:00
Check-out:  9:00 - 20:00

REZERVARE
 
Cazare.info