Vila  Miandra Breaza
 

Vila Miandra - Breaza 3

REZERVARE
 

Descriere

Camerele sunt dotate cu balcon si geam termopan si dispun de mobilier modern, televizor si acces Internet.

Pe langa cele 10 camere , va stau la dispozitie livingul , bucataria , terasa, sala de mese , gratarul si toate celelalte dotari ale pensiunii impreuna cu personalul.
Pentru perioade mai lungi sau pentru pachete de servicii, preturile se pot negocia.

Localizare

Mergand pe DN1, intrati pe primul pod din Breaza si imediat dupa coborarea acestuia virati dreapta pana la panoul Poiana Campina aflat la circa 200m,iar dupa panou imediat dreapta se afla Str.Ragman.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Vila Miandra

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Parcare
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Breaza
Str. Ragma 6A

Pozitionare GPS:

Lat:    45.0867260
Long:  26.5346909

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info