Vila  Martisor Busteni
 

Vila Martisor - Busteni 2

REZERVARE
 

Descriere

Vila Martisor din Busteni ofera cazare intr-o unitate formata din 4 apartamente, pe fiecare nivel fiind cate 2 apartamente.

Fiecare apartament al unitatii noastre de cazare dispune de 2 dormitoare cu living,2 bai si bucatarie.
Va punem la dispozitie dormitoarele cu o suprafata de 16 mp si livingul cu TV. Cele 2 bai sunt distribuite astfel: o baie este cu cada si a doua cu dus.
Pentru turistii care vor sa gateasca bucataria este utilata complet, iar mase se poate servi pe terasa exterioara, la er curat.

Suprafata fiecarui apartament este de 125 mp.

Localizare

Vila Martisor este localizata in cartierul Zamora din Busteni.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Vila Martisor - Busteni Vila Martisor - Busteni Vila Martisor - Busteni Vila Martisor - Busteni Vila Martisor - Busteni Vila Martisor - Busteni
 

Orar:

Check-in:    14:00 - 23:30
Check-out:  6:00 - 12:00

REZERVARE
 
Cazare.info