Vila Julia Costinesti
 

Vila Julia - Costinesti 3

REZERVARE
 

Descriere

Vila Julia este o vila cotat la 3 stele si va asteapta cu usile deschise 24 / 24 h. Va oferm cazare in regim hotelier unde va asiguram dotarea camerei cu asternuturi si prosoape albe, spalate la spalatorie ecologica si inlocuite periodic, completate de o curatenie zilnica a camerei.

Dotarea baii asigura un sapun, sampon, dezinfectant vas, perie si hartia igienica.

Va asiguram si acces la gratarul amenajat in curtea interioara precum si la terasa amenajata din gradina cu trandafiri.

Transfer de la / la GARA Costinesti la venire / plecare. ( la cerere )

Localizare

Vila Julia din Costinesti este amplasata pe faleza, la capatul scarilor de acces pe plaja, zona Epava.

La cativa pasi distanta de plaja, vila este ferita de zgomotul discotecilor si poluarea traficului.

In diminetile senine puteti urmari rasaritul de soare care va ofera o amintire unica- din spatele Epavei Evanghelia , soarele se ridica incet din mare si se inalta pe bolta albastra.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti Vila - Costinesti
 

Adresa

Costinesti
Strada Azurului nr. 1

Telefon:

0727-903112
0722-225982
0241-734327

Fax:

0241-734327

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Pozitionare GPS:

Lat:    43,9592203
Long:  28,6442098

Semnal Retele Mobile:

Vodafone
Orange
Telekon
Digi

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info