Pensiunea Violeta Baia-Mare
 

Pensiunea Violeta - Baia-Mare 3

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Violeta se distinge prin confort ,o atmosfera calda garantandu-va o sedere placuta departe de agitatia unui oras aglomerat, oferindu-va in proximitatea ei posibilitatea de a cunoaste tezaurele unui important centru urban din nord-vestul Romaniei, situat la poalele Carpatilor Orientali.

Localizare

Cu o pozitie privilegiata in centrul vechi al municipiului Baia Mare , vatra orasului Raul Doamnelor.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

pensiunea violeta baia mare
 

Adresa

Baia-Mare
Str. Iuliu Maniu Nr. 8 A

Telefon:

0740 010 140
0745 610 480
0262 111 222

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact
REZERVARE
 
Cazare.info