Pensiunea Villa Roma - Campulung Moldovenesc 3

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea \"Villa Roma\" are in componenta 13 camere double si 1 apartament. Camerele sunt dotate cu baie proprie, balcon, televizor LCD, tv satelit si birou de lucru.

Mobilierul, designul si finisajele in stil italian precum si echipamentele de ultima generatie fac sederea la pensiunea noastra confortabila si relaxanta

Localizare

Pensiunea Vila Roma recent deschisa(iulie 2009)este situata la intrarea in Campulung Moldovenesc dinspre Suceava la 500 metri de DE85, inconjurata de codrii seculari ai Bucovinei si susurul apei lin curgatoare.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Facilitati in unitate

  • Bar
  • Camere nefumatori
  • Curte / Gradina
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Telefon-National

Facilitati in zona

  • Partie de Schi
 

Adresa

Campulung Moldovenesc
Str. Valea Caselor

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info