Pensiunea Vila Daria Vartop din Alba
 

Pensiunea Vila Daria - Vartop din Alba 1

REZERVARE
 

Descriere

Cazare se face pe 2 nivele: cate 3 dormitoare, 1 camera cu pat dublu si 2 camere cu cate 2 paturi (2 cu balcon si 1 fara) cu calorifer si incalzire cu aer cald, parchet laminat, baie cu cada si incalzire in pardoseala si wc de serviciu; televiziune Dolce.

Localizare

Vila este situata in apropierea partiei de Ski Vartop la aproximativ 100 m de drumul national intr-un loc linistit, inconjurat de brazi cu acces cu masina pana la usa vilei si posibilitate de parcare.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Vartop din Alba
 

Adresa

Vartop din Alba
Vartop

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

REZERVARE
 
Cazare.info