Pensiunea Varatec Varatec
 

Pensiunea Varatec - Varatec 4

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Varatec cuprinde doua corpuri de cladire, construite din lemn, in stil traditional romanesc, cu elemente de arta populara.

Constructia de baza serveste pentru cazare, iar anexa cuprinde blocul alimentar si salonul pentru servirea mesei.

Capacitatea de cazare este de 26 locuri in camere simple si duble, precum si un apartament de 3 camere, toate dotate cu echipamente din materiale naturale, pe principii ecologice si in spirit traditional romanesc.

Localizare

Pensiunea Varatec este situata in Judetul Neamt, intr-o zona bogata din punct de vedere cultural, istoric, natural.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea Varatec - Varatec

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Club de Noapte / Discoteca
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Varatec
Varatec

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info