Pensiunea Raiul De Pe Rau Moroeni
 

Pensiunea Raiul De Pe Rau - Moroeni 3

REZERVARE
 

Descriere

Aveti vilele numai pentru dvs. In momentul in care le inchiriati, puteti sa va bucurati de intimitate, nimeni din personalul nostru nu va va deranja.

Practic, pe perioada in care suntati cazat la noi, dvs. aveti intreaga vila si curte la dispozitia dvs. Personalul nostru va fi in preajma numai cand va fi chemat.

Prin aceasta, noi dorim sa va oferim intimitate si posibilitatea de a va simti ca acasa. Este diferit de hoteluri sau alte pensiuni, unde nu va puteti simti in totalitate ca acasa datorita prezentei personalului permanent.

Localizare

Situata la poalele muntilor Bucegi, aproape de statiunea Sinaia, pe malul unui râu cu apa cristalina, pensiunea noastra va ofera tot ce aveti nevoie de a scapa de stres si oboseala in orasul Moroeni.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea Raiul De Pe Rau

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Curte / Gradina
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Salon mic dejun

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Moroeni
Moroeni

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info