Pensiunea President Deva
 

Pensiunea President - Deva 5

REZERVARE
 

Descriere

Oferta super avantajoasa de cazare pentru vizitatorii Aqualand din Deva.Noi va oferim oportunitatea ideala de cazare atunci cand veniti la Aqualand in Deva. In weekend ( sambata si duminica) va oferim discount de 10% la tariful camerei.

Pensiunea President este locul perfect atat pentru cazarea oamenilor de afaceri, cat ?i a turi?tilor aflati in tranzit.

Localizare

Pensiunea noastra este localizata si are un acces extrem de usor, din oricare directie sositi. Pensiunea se afla la doar 50 m de DN7 (E68 sau soseaua de centura a orasului).
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

vila president deva vila president deva vila president deva vila president deva vila president deva vila president deva
 

Adresa

Deva
Str. B-dul N. Balcescu nr. 18A

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info