Pensiunea Moteletul Mosnita Noua
 

Pensiunea Moteletul - Mosnita Noua 3

REZERVARE
 

Descriere

Pensiunea Moteletul este un obiectiv nou construit, deschis clientilor in luna noiembrie a anului 2008. Dispune de 10 camere cu doua paturi, oferind cazare atat in regim single cat si double.

Restaurantul pensiunii Moteletul va asteapta cu pizza si minuturi la cele mai mici preturi!

De asemenea, putem inchiria sala cu o capacitate de 50 de locuri pentru nunti, botezuri si alte evenimente deosebite.

Localizare

Situata la iesirea din Timisoara inspre Buzias, pe partea stanga, la 500 de metri dupa linia de cale ferata, PENSIUNEA MOTELETUL va ofera confortul si linistea necesare petrecerii timpului Dvs. de odihna sau recreere.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Mosnita Noua
 

Adresa

Mosnita Noua
Nr. 470 (DJ 592)

Telefon:

0728-066122,
0720-731750,
0720-542458

0743 *** *** Click aici pentru afisarea informatilor de contact

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info