Pensiunea Fanya Sangeorgiu de Mures
 

Pensiunea Fanya - Sangeorgiu de Mures 3

REZERVARE
 

Descriere

ensiunea dispune de 8 camere duble si 2 apartamente. Apartamentele au un pat matrimonial iar in salon, o canapea extensibila, frigider iar fiecare camera are TV si baie proprie. Unele camere au si al treilea pat suplimentar. Camerele sunt foarte mari si confortabile.

Pensiunea se află la 10 m distantă de Băile Sărate - recunoscute pentru tratamentele lor miraculoase. Pentru tratament in apa sărată, inot si relaxare in ştrandul cu apă dulce, pentru odihnă vă aşteptăm să vă cazaţi la pensiunea Fanya.Pensiunea Denisa pune la dispozitie 10 camere duble si 2 apartamente cu spatii generoase (intre 18 si 40 mp), toate avand grup sanitare propriu. Camerele duble au pat matrimonial sau doua paturi. Apartamentele sunt formate din doua camere, una cu pat matrimonial, iar cea de-a doua cu o canapea extensibila de doua locuri. Camerele si apartamentele au baie proprie si sunt dotate cu televizor.

Pensiunea Denisa a fost construita pentru a asigura un inalt grad de confort. Va puteti bucura de momente de relaxare in jacuzzi si sauna, puteti inchiria biciclete, sau pentru mai multa adrenalina, ATV-uri, dupa o scurta initiere.

Localizare

Pensiunea Flanya este situată in staţiunea "Băile Sărate Sangeorgiu de Mureş", langă Complexul Apollo Wellness Club, pe DN 15 spre Reghin la o distanta de 4 km de centrul oraşului Targu Mureş.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea - Sangeorgiu de Mures

Facilitati in unitate

  • Camere nefumatori
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Restaurant in incinta
  • Salon mic dejun
  • Terasa - vara

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Sangeorgiu de Mures
Str. Soarelui Nr. 7

Pozitionare GPS:

Lat:    46.544502
Long:  24.561306

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  14:00

REZERVARE
 
Cazare.info