Pensiunea Enothera Valea Lunga
 

Pensiunea Enothera - Valea Lunga 2

REZERVARE
 

Descriere

Cladirea este o constructie din 2008, ce dispune de 6 camere duble cu baie propri si balcoane, din care 4 camere la etajul 1 si 2 camere la mansarda. Camerele dispun de TV cu televiziune prin cablu, parchet si lambriuri din rasinoase, tamplarie si mobilier din stejar masiv, usi si ferestre exterioare din termopan.

La parter este poitionat un living cu semineu din teracota, cu o canapea si o masuta pentru servit cafeaua, este si o bucatarie complet utilata, inclusiv masina de spalat vase si cuptor cu microunde dar si combina frigorifica

Dispunem si de o sala de mese cu 24 locuri dotata cu semineu si grup sanitar ce deserveste sala de mese si livingul.

Localizare

Pensiunea turistica Enothera Rosema estesituata in comuna Valeni Dambovita, aflata in partea de Nord-Est a podisului getic, la poalele Carpatilor Meridionali, la 41 de km de orasul Targoviste si 28 de km de Campulung Muscel.

O zona linistita si ideala pentru a te relaxa, a fugi de zgomotul oraselor si de caldura dogoritoare.
 
De ce sa trimiti rezervarea si prin email?

1 Dovada si siguranta rezervarii

Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.

2 Procedura de rezervare / Avansul

In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.

3 Politica Cazare.info

Cazare.info NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.

Poze

Pensiunea Enothera

Facilitati in unitate

  • Bucatarie comuna
  • Camere nefumatori
  • Curte / Gradina
  • Parcare

Facilitati in camere

  • Baie Proprie
  • Telefon-National
  • TV in camere
 

Adresa

Valea Lunga
Str. Valea Mare

Pozitionare GPS:

Lat:    45.1667
Long:  25.1833

Orar:

Check-in:    12:30 - 14:00
Check-out:  12:30 - 14:00

Limbi Straine:

Limba Engleza

REZERVARE
 
Cazare.info